Kulturni Centar Apatin
KCA menu

5. POZORIŠNI FESTIVAL

CRVENI ŠEŠIR 27.10.2020.godine

 

Predstava je nastala na osnovu istinite priče o dvema poznatim srpskim glumicama. Dugo čuvana tajna ni danas nije obelodanjena. Odnos spojenih sudova naveo je pisca da svoju komediju u radnom naslovu nazove „Spojeni sudovi“. Odustao je, jer bi kolege prepoznale o kome je reč. Komične i tužne scene života pokreću pitanje ljubavi: ko smo mi jedni drugima?
Suparnici ili partneri?
Mržnja ili ljubav?
Smeh do suza ili smeh do smeha?

 

Igraju: Mina Lazarević i Nada Blam
Režija: Dimitrije Šašić
Tekst: Rastko Papić

 

SMEH SAMO SMEH 31.10.2020.godine

 

Najveći deo predstave Ivana Bekjareva „Smeh, samo smeh“ čine najduhovitiji tekstovi naših najboljih književnika, novinara i humorista, kao što su Dušan Radović, Milovan Vitezović, Ljubivoje Ršumović, Brana Cvetković, Jovan Hadžikostić i drugi, ali i pozorišni monolozi i drama i komedija V. Šekspira, R. Harvuda, B. Nušića, V. Stevanovića, M. Dimića itd. Poseban segment predstave je izbor najlepših stihova F.G. Lorke, M. Bišipa, M. Rakića, A. Šantića, a sve to začinjeno je izborom najreprezentativnijih bisera narodnog stvaralaštva sačuvanih zahvaljujući velikom delu Vuka Karadžića.

 

Igra: Ivan Bekjarev

 

 

Obaveštavamo cenjenu publiku da je predstava „Ovo nije državni posao“ koja se trebala odigrati 29.10. otkazana iz tehničkih razloga.

 

Sve predstave se igraju u Velikoj sali Kulturnog centra Apatin sa početkom u 19 časova. Cena karte za svaku predstavu iznosi 400 dinara. Rezervacije se vrše na broj telefona 025/773 588 u petak, ponedeljak i utorak od 8-12 časova. Preuzimanje i prodaja ulaznica biće na dan predstava od 17h do 18.30h.

 

Molimo publiku da svoje rezervisane karte preuzmu u navedenom roku u suprotnom biće puštene u prodaju.
Broj mesta je ograničen u skladu s preporučenim merama Vlade Republike Srbije. Molimo cenjenu publiku da poštuju mere zaštite.

Arhiva

27/10/2020 31/10/2020

19h

TOP