Kulturni Centar Apatin
KCA menu

“Apsolutno romantično” – humanitarni koncert

Negujući specifičan zvuk, karakterističan po muziciranju Zorana Alvirovića Kine, vrsnog gitariste „Apsolutno romantično“ zauzima zapaženo mesto na našoj muzičkoj sceni. Održali su mnogobrojne koncerte u zemlji i inostranstvu. Vrlo rado priređuju i one koji imaju
humanitarni karakter, a jedan od njih je “Humanitarni koncert za ugroženu decu u Veterniku“ (koji je bend sam inicirao).

 

Gostovali su u “Ateljeu 212″ na poziv Svetozara Cvetkovića i Nikite Milivojevića u predstavi “Ivanov”. Grupa Apsolutno Romantično je uzela učešće i u filmu “Profesionalac” na poziv Momčila Bajagića – Bajage i najboljeg srpskog reditelja Dušana Kovačevića. Zajedno sa Bajagom i prijateljima snimaju pesme kao što su “Ne udaj se Rado”, “Maruška”, “Kad sam bio mlađan lovac Ja”…

 

Film “Apsolutno Romantično” Andrije Dimitrijevića, Danice Aćimović i Miše Miloševića prikazan je na pedesetom festivalu dokumentarnog filma u Beogradu od 27-31 marta 2003. godine.

 

Članovi benda su:
Petar Alvirović – bas gitara, vokal
Zoran Alvirović Kina – gitara, vokal
Nikola Beronja – klavijature, vokal
Miroslav Jovanović – bubnjevi

https://www.youtube.com/watch?v=fVcdI4ZEN-g
https://www.youtube.com/watch?v=bxyqjd-qQVY

 

Koncert je humanitarnog karaktera, a sredstva prikupljena od ulaznica namenjena su za rad Centra za prevenciju samoubistava i pružanje emotivne podrške “Srce”.

 

Prodaja ulaznica: 16.05. i 17.05. od 16h i  na dan koncerta 19.05. od 17h.

 

Cena ulaznice je 400 dinara.

Arhiva

19/05/2019

20h

TOP