Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Predstava “Plastika”

sredu, 17.10.2018. godine, sa početkom u 20 časova u velikoj sali Opštinskog kulturnog centra, biće odigrana pozorišna predstava „Plastika“. Komedijska „drama“ za dve žene u najboljim godinama.

 

U predstavi igraju: Nela Mihailović i Suzana Petričević

 

Cena ulaznice je 400 dinara.

 

Karte možete rezervisati od petka, 12.10.2018. godine, pa svakim radnim danom, u periodu od 8 do 12 časova na broj telefona 025/773 588.

 

Molimo Vas da Vaše rezervisane ulaznice preuzmete jedan dan pre predstave, dakle 16.10.2018.godine od 10h do 12h i u popodnevnim časovima od 17h do 19h. Na dan predstave blagajna je otvorena od 18h. Ukoliko Vaše rezervisane karte ne preuzmete kako je naznačeno iste se sutradan puštaju u prodaju.

 

Opis predstave:

Sve se događa u teretani, čekajući dr Štibohara. Šta je bilo, bilo je. Novom snagom u novi život. Evo njih dve, Katarine (Nela Mihailović) i Miline (Suzana Petričević) u elitnoj teretani zatvorenog tipa gde čekaju personalnog trenera koji će im odrediti vrstu treninga. Samo za njih, da budu ono što nikad nisu bile. Posle toga sledi čarobni skalpel dr Štibohara koji će popraviti sve ono što je život pokvario. Milina i Katarina, u godinama kada se još nada, dale su veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman čije je finale plastična operacija. Nikada se pre nisu srele njih dve i nikada se i ne bi srele da nije ove male teretane i trenera koji nedopustivo kasni. Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične, ali uzbudljive sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo, sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan, kao i naši životi uostalom.

Arhiva

17/10/2018

20h

TOP