Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Vrati se, Zone

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”.

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva Zona Zamfirova, ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.
“Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo,” naglašava Mitić, dok Vasić kaže kako mu se čini da je uloga Maneta pisana upravo za njega.
“U filmu imamo tragediju, dramu, komediju, akciju i srećan kraj, sve što je potrebno za pravi, veliki film,” kaže Milan.
Ostale uloge poverene su glumačkim zvezdama Ljiljani Stjepanović, Ljiljani Dragutinović, Tanji Bošković, Milanu Lanetu Gutoviću, Nikoli Ristanovskom, Ivanu Bekjarevu, Branku Đuriću, Milanu Kaliniću, Stefanu Buzuroviću, Ivi Stefanović i mnogim drugim.

Cena ulaznice: 250,00 dinara

Arhiva

09/02/2017 10/02/2017

Projekcije u 16h, 18h i 20h

TOP