Kulturni Centar Apatin
KCA menu

KONCERT BRANIMIRA ROSIĆA  ,,AVANTURE LETEĆE GITARE”

Opštinski kulturni centar Apatin predstavlja vam muzički program za decu ,,Avanture leteće gitare” u izvođenju Branimira Baneta Rosića.

Bane se na jedinstven način bavi programima za decu i mlade. Znano je lice dečije emisije ,,Hajde sa mnom u obdanište“ i ,,Avanture Banetove Leteće gitare“ koje se već 17 godina emituju na RTV Vojvodine. Gitarista je i  kompozitor, autor pesama za decu, a komponuje i  na stihove eminentnih pesnika za decu. Dobitnik je značajnih nagrada u oblasti dečijeg stvaralaštva.

,,Avanture Leteće gitare” je program interaktivnog karaktera u kojem sve vreme učestvuju deca i pevaju, a uz hitove (“Dinosaurus”, “Bubamarac”, “Bljak” i najpopularnije dečije pesme) potpuno oslobođeno i nadahnuto shvataju koliko je lepo znati i umeti i još lepše pokazati šta i koliko znaš i možeš.

CD izdanje ,,Leteći hitovi“ sadrži 15 pesama i predstavlja presek gotovo punoletnog broja stvaralačkih godina za najmlađe.

Pravo je vreme za novu muzičku avanturu. Raširite krila i budite svoji – vreme do koncerta počinje da se broji …  3, 4 i joooooš malo, pa sad! LETEĆA GITARA sleće u tvoj grad !

VIDIMO SE NA KONCERTU KOJI ULEPŠAVA DETINJSTVO !

DOM KULTURE APATIN, SUBOTA, 20.MAJA 2023 U 11 ČASOVA. CENA ULAZNICE IZNOSI 250 DINARA.

 

Arhiva

20/05/2023

11h

TOP