Kulturni Centar Apatin
KCA menu

OPŠTINSKA SMOTRA APATIN

Pozivamo Vas da učestvujete na Opštinskoj smotri likovnih stvaralaca na kojoj će žiri odabrati najbolje radove za Zonsku smotru likovnih stvaralaca opština Apatin, Kula, Odžaci, Sombor i Mali Iđoš, koja će se održati u Kuli 13. oktobra 2020. godine.

 

Žiri na Zonskoj smotri odabraće radove za Pokrajinsku smotru koja će se održati na Paliću.

 

Na ovoj izložbi žiri će dodeliti nagrade autorima za učešće na Republičkoj izložbi u Beogradu.

 

Potrebno je da na gornju adresu (Galerija „Meander“) dostavite jedan rad od 01. do 11. septembra 2020. godine radnim danom u vremenu od 9-14 časova.
Uz radove potrebno je priložiti kratku biografiju sa adresom i kontakt telefon, kao i podatke o radovima, naziv, godinu nastanka, tehniku i dimenzije.

 

Radovi mogu biti iz svih likovnih disciplina (slikarstvo, skulptura, grafika, primenjena umetnost, fotografija) i iz likovnih tehnika (ulje, tempera, gvaš, keramika, akvarel, kombinovana i dr);  moraju biti opremljeni (ram, kukice za kačenje) i ne mogu biti stariji od dve godine ili će u suprotnom biti diskvalifikovani od strane žirija.

 

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 025/773 923 kod likovnog urednika galerije „Meander“ Jovane Momčilović.

Arhiva

01/09/2020 11/09/2020

TOP