Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Predstava za decu – “Bez alata nema zanata”

U subotu, 19.09.2020. godine, sa početkom u 11 časova u velikoj sali Kulturnog centra Apatin, biće odigrana predstava za decu mlađeg uzrasta „Bez alata nema ni zanata” .

 

U predstavi igraju glumci Cvetin Aničić i Ružica Bojović.

Autor teksta i režija: Cvetin Aničić
Scenografija: Aleksandra Kuđeljić
Izrada lutaka: Monika Jovanov

 

Cena ulaznice je 150 dinara.

Karte možete kupiti na našoj blagajni na dan predstave počevši od 9.30 časova.

 

Podsećamo cenjenu publiku da je broj mesta ograničen, te da će se predstava odigrati uz poštovanje svih propisanih mera.

 

Opis predstave:

U jednoj maloj poslastičarnici se spremaju pored kolača i razne druge čarolije. Ovi veseli poslastičari uveseljavaju decu smešnim pričama i anegdotama. I poslastičarnica je postala najpoznatija u kraju. Ali jednoga dana im stiže neobičan paket od nepoznatog obožavaoca. A u paketu su lutke, pozorišne lutke. I tu kreće igra da se napravi pozorišna predstava. Ali o čemu? Naravno o tome da u svakom poslu možeš biti uspešan i cenjen ako imaš znanje, a znanje je osnovni alat za svaki posao. Deca kroz ovu komičnu igru pozorišta uče vrednost znanja i umeća. Predstava je autorska, uz obradu motiva i junaka poznatih deci u savremenom svetu. Protkana je primerenom muzikom, koriste se unikatne lutke, a scenografija dočarava svet u kome se odigrava radnja predstve.

Arhiva

19/09/2020

11h

TOP