Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Predstava za decu – „AVANTURE PIPI DRUGE ČARAPE”

U subotu, 09. aprila 2022.godine u Velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 11 časova održaće se predstava “Avanture Pipi Duge Čarape”.
Cena ulaznice je 200 dinara i možete je kupiti sat vremena pre početka predstave.

 

Najjača devojčica na svetu, domišljata i maštovita, naša pegava Pipi Druga Čarapa je dobila dojavu, preko svog super  detektivskog zvona,  da je  komšinica baka Milka u opasnosti. Baka Milka očekuje dragoceno blago da joj stigne poštom. Pipi mnogo voli komšinicu Milku koja pravi najbolje kolače od jagoda na svetu i zato je odlučila da joj pomogne.  U  svoju  Vilu  poziva vernog prijatelja,  Simu da naprave plan.  Oni  ubrzo  otkrivaju  da  iza svega stoje gramzivi  kradljivci, Gir  i  Bak, da bi uzeli dragoceno blago samo za sebe.
U ovoj uzbudljivoj avanturi punoj  neočekivanih obrta, Pipi uz pomoć najboljeg druga Sime, poštara Miće, baka Milke i  dece  uspeva  da  nadmudri  kradljivce  i spasi dragoceno blago.
Predstava je edukativna, interaktivna, traje oko 45-50 minuta, a namenjena je najmlađoj publici  uzrasta od 2. do 12. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i originalnom muzikom.

 

Tekst i režija: Tatjana Milanov  i Nikola Marković
Muzika: Zoran Nestorović i Konstantin Acevskski
Kostim: Svetlana Zojkić
Scenografija: Tatjana Milanov
Igraju: Marija Žeravica, Nikola Marković, Tatjana Milanov

Arhiva

09/04/2022

11h

TOP