Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Promocija knjige “Izgubljeni u ravnici“

Nakon uspeha prvog izdanja knjige popularne istorije “Izgubljeni u ravnici“, koju je krajem 2017. napisao Žikica Milošević, pred nama se pojavilo i drugo, dopunjeno izdanje. Ovaj put reč je o koautorskom radu sa mladim Milanom Kuzmanovićem, koji se vratio sa …

Rezultati opštinske smotre recitatora

U četvrtak 23. februara 2023. godine u Maloj sali Kulturnog centra održana je opštinska smotra recitatora. Stručni žiri koji je ocenjivao recitatore činili su:
Marina Filipović (profesor srpskog jezika i književnosti), Ivančica Knežević (profesor srpskog jezika i književnosti) i Nikola …

Smotra recitatora

U četvrtak, 23. februara 2023. godine u Maloj sali Kulturnog centra održaće se opštinska smotra recitatora. Ove godine za smotru se prijavilo 60 učenika iz tri kategorije: 22 učenika mlađe kategorije (od prvog do četvrtog razreda), 28 učenika srednje kategorije …

Festival kratke forme “Potpis”

Festival kratke forme “Potpis” održaće se po sedmi put u periodu od 28.-30. septembra. Ulaz na festival je kao i ranijih godina besplatan.

U sredu, 28.septembra 2022. godine u Velikoj sali Doma kulture u Apatinu nastupiće umetnica mlađe generacije Željka

Rezultati konkursa „Miodrag Borisavljević”

Od 143 priče koje su autori poslali na konkurs „Miodrag Borisavljević” za najbolju kratku priču, selektor Gojko Božović, pesnik, književni kritičar, esejista i urednik izdavačke kuće “Arhipelag”, doneo je sledeću odluku:

Nagrada „Miodrag Borisavljević” za 2022. godinu pripada autoru koji …

Rezultati Zonske smotre u Subotici

Najbolji recitatori naše opštine učestvovali su na Zonskoj smotri recitatora koja je održana 10. marta 2022. godine u Subotici. U Suboticu je otputovalo devet učenika naših škola, po troje za svaki uzrast.

Na Pokrajinsku smotru recitatora plasirali su se sledeći …

Novogodišnji koncert

U utorak 21. decembra od 19 časova u Velikoj sali Kulturnog centra održaće se Novogodišnji koncert Muzičke škole “Stevan Hristić” iz Apatina. Ulaz je slobodan.

 

 

Tribina „VIDIMO SE U BIOSKOPU“

Tribina „VIDIMO SE U BIOSKOPU“

20.decembar 2021.godine (ponedeljak) u 13 časova, Velika sala Kulturnog centra Apatin. Ulaz je slobodan.

 

Najprepoznativljiji po TV kvizu „Potera“ Milorad Milinković kao Mister Veliki najopasniji tragač u okviru kampanje Filmskog centra Srbije i Mreže

Program za vikend u Kulturnom centru Apatin

Tokom vikenda u Kulturnom centru Apatin održaće se raznovrsan program:

– U galeriji „Meander“ izložba stripa gde će biti održana i mala radionica stripa. Biće predstavljen časopis „Stripolis“. Otvaranje izložbe u petak, 17. decembra u 11 časova.

– Godišnji …

TOP