Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Književna radionica Uroša Petrovića u Kulturnom centru

Jedan od omiljenijih dečijih pisaca kog jednako priznaje i starija publika, dolazi u Apatin!

Besplatnu književnu radionicu pod nazivom “Kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira doći do novih ideja i rešenja” održaće u Maloj sali Kulturnog centra, u sredu 29. maja, sa početkom u 17 časova.
Broj mesta je organičen, a prijave su obavezne i vrše se slanjem imena i prezimena roditelja i deteta i broja mobilnog telefona na e-mail adresu info@kulturaapatin.com 

Telefon koji možete pozvati za sve informacije je 025773923

Kao jedan od najpametnijih Srba, dugogodišnji predsednik MENSE i pisac čija dela pomeraju granice u savremenoj literaturi, Uroš Petrović će nam govoriti o tome kako da beskrajni splet naših neuronskih puteva probudimo u željenim smerovima , u zavisnosti od toga šta želimo da postignemo. Kako da nateramo tu moćnu mrežu koja povezuje naših stotinak milijardi neurona, da zatreperi kao nikada do sada? Kako da ono što radimo učinimo mnogostruko zanimljivijim i za sebe i za druge? Kako da povežemo ono što znamo i tako spoznamo nešto sasvim novo i drugačije?
Uroš Petrović se pored pisanja bavi i fotografijom, ilustracijama, gostujući je predavač u brojnim školama i fakultetima, a njegove “Zagonetne priče” su objavljene u više od 50 izdanja i postigle su veliki uspeh.

Arhiva

29/05/2019

17h

TOP