Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Predavanje „Depresiju je moguće pobediti“

U Maloj sali Kulturnog centra 8.4.2019.godine sa početkom u 17 časova održaće se predavanje koje nosi naziv „Depresiju je moguće pobediti“. U pitanju je ciklus predavanja, a prvi je bio održan 28.3.2019.godine u Narodnoj biblioteci „Miodrag Borisavljević“.

 

U okviru svih predavanja postoji program kao i tehnike prevazilaženja problema depresije, hroničnog umora, neraspoloženja, kontrole stresa i negativnih misli…
Predavač je dr med.Danijel Živanović.

 

Na predavanju koje će biti održano u ponedeljak 8.4.2019.godine između ostalog govoriće se o pravilnoj ishrani i namirnicama koje pozitivno i negativno utiču na naš organizam.
Programu se možete priključiti još u ponedeljak. Fondacija „Zdrav život“ organizuje za zainteresovane građane besplatne seminare i radionice, čiji je cilj da osposobe polaznike da primene jednostavne i prirodne metode za poboljšanje zdravlja.

 

Osim praktične pomoći u pronalaženju najboljih metoda prirodnog lečenja i praćenja najnovijih istraživanja u oblasti zdravlja, Fondacija okuplja brojne iskusne stručnjake iz sveta medicine, koji svojim savetima pomažu svim zainteresovanima da ostvare kvalitetniji i lepši život.

 

Ulaz slobodan.

Arhiva

08/04/2019

17h

TOP