Kulturni Centar Apatin
KCA menu

Predstava za decu VILE I VILENJACI

Predstava „Vile i Vilenjaci“ je moderna bajka za decu u kojoj vile i vilenjaci, uz pomoć devojčice Sanje i dece, pokušavaju da sačuvaju prirodu od crnog vilenjaka, Gare Garavog. On već dugo prlja planetu Zemlju, a vilenjaci nekako uspevaju da se izbore sa njim. Međutim, Gara je sada uzeo plavu knjigu magija od vilenjaka kako bi postao namoćniji vilenjak. Treba mu krljušt Ribice Duginih boja, list Hodajućeg Drveta i pero Zlatne Ptice, Zlatke. Zato je proglašeno je vanredno stanje u Zemlji Vilenjaka, a čarobno ogledalo kaže da jedino devojčica Sanja može da im pomogne.

 

Ova dinamična predstava, sa bogatom scenografijom, raskošnim kostimima, obiluje originalnom muzikom i koreografijama, Predstava daje odgovore na mnoga ekološka pitanja, a deca imaju priliku da kroz igru i zabavu steknu znanja o značaju očuvanja živote sredine i da se podsete zašto je važno da vole i čuvaju planetu Zemlju.

 

Predstava je realizovana u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu grada Beograda.
Izvođenje traje 45 minuta.

 

Tekst i režija: Tatjana Milanov i Nikola Marković
Muzika: Konstantin Acevski i Zoran Nestorović
Scenografija: Tatjana Milanov
Kostim: Tatjana Ružić i Biljana Jaćimović-Raičević
Glumci: Tatjana Milanov, Nikola Marković, Aleksandar Radević

 

Velika sala Kulturnog centra u subotu 10. aprila u 10 časova.

Cena ulaznice je 150 dinara.

 

Poštovana publiko, najljubaznije Vas molimo da pre dolaska na program proverite da li imate povišenu temperaturu. Ako imate bilo kakve simptome, molimo vas da ostanete kod kuće. Na ulasku u salu, molimo Vas da pređete preko dezinfekcione barijere, te da dezinfikujete ruke postavljenim dezinfekcionim sredstvom. U sali je obavezna upotreba zaštitne maske i poštovanje preporučene fizičke distance.

Arhiva

10/04/2021

10h

TOP